Verenigingen

SONY DSC

 

 

 

 

 

Beek en Loerbeek kennen een rijk verenigingsleven. Hieronder een lijst met de verenigingen en andere actieve groepen met de contactgegevens. Mis je iets of is er iets gewijzigd in de gegevens, laat het ons weten dan passen we het aan.

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een deel van de gegevens van verenigingen van de website gehaald. Dat zijn namen van contactpersonen met NAW-gegevens en telefoonnummers. Mocht je niet voldoende hebben aan de hieronder staande gegevens, dan kun je contact met ons opnemen.

Verenigingen Beek en Loerbeek 2018-05

Vrijwilligers gezocht

De verenigen van Beek en Loerbeek komen ongeveer eens per jaar samen om allerlei zaken af te stemmen. De dorpsraad faciliteert dit overleg. Het laatste overleg heeft plaatsgevonden op woensdag 4 april 2018. De notulen hiervan zullen op de website geplaatst worden.

notulen gezamenlijke bijeenkomst verenigingen 4 april 2018

Maak kennis met verenigingen Beek – Loerbeek op 21 februari 2018: Klik hier voor meer informatie.

notulen gezamenlijke bijeenkomst verenigingen 5 april 2017

notulen gezamenlijke bijeenkomst verenigingen 20 april 2016

Vrijwilligersbank

Mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers, kennen Beek en Loerbeek een actief verenigingsleven. Die verenigingen zijn regelmatig op zoek naar mensen die willen helpen bij allerlei activiteiten en klusjes. Tot nu toe lukt het altijd nog om mensen te vinden, maar het wordt steeds lastiger. Om het vinden van mensen makkelijker te maken, hebben een aantal verenigingen met de dorpsraad een vrijwilligersbank opgezet. Wil je meer weten klik op de link vrijwilligersbank.

 

Advertenties